+31 (0) 184 499 767    info@light2000.nl

Het is pas een feest, als Light2000 is geweest!           

Over ons

Feestverlichting is een vak !

Een vak dat door ons tot in de kleine details wordt beheerst. Het is van essentieel belang, omdat licht een sfeerbepalend element is van ons dagelijks bestaan.

Voor onze feestverlichting adviseurs maakt het niet uit of het nu gaat om een winkelstraat, winkelcentrum of pretpark wij hebben de know how hiervoor.

Onze firma is uw aanspreekpunt voor een goed en vrijblijvend advies dat beslist aan uw budgettaire eisen zal voldoen.

Want ons advies draait immers om uw wensen !

Met het samenwerkingsverband tussen onze adviseurs, monteurs en u zullen wij ons nadrukkelijk profileren als de oplossers van uw feestverlichting vraagstukken. Met de nadruk op een optimale dienstverlening, met verstand van zaken en een sterke organisatie willen wij u de weg wijzen in de wereld van feestverlichting.

 

Wat maakt ons zo uniek... costum made per direct !

Met het direct kunnen reageren op uw wensen kunnen wij zeer snel uw opdracht(en) omzetten in een product naar uw wensen.
Wilt u uw eigen huisstijl of items binnen uw diensten en/of producten naar buiten uitdragen middels een mooie en opvallende verlichting, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij gaan direct aan de slag om uw ideeën om te zetten in een goed concept. Naar aanleiding van een proefmodel kunt u beslissen over de verdere uitvoering. Samen komen we er dan snel uit en is levering binnen een kortere tijd haalbaar. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een link naar onze portfolio om te printen en in uw administratie op te nemen:

Online portfolio