+31 (0) 184 499 767    info@light2000.nl

Het is pas een feest, als Light2000 is geweest!           

Kerst- en sfeerverlichting van Light2000

Light2000 heeft een aantrekkelijke en uitgebreide levering op het gebied van professionele feestverlichting, kerstverlichting en sfeerverlichting voor winkelstraten, winkelcentra woonboulevards en pleinen

Professioneel maatwerk

Wij leveren zowel maatwerk als standaard verlichting. Bent u op zoek naar professionele verlichting? U kunt bij ons terrecht voor:

 • Bolverlichting 
 • Gevel- en paal ornamenten
 • Overspanningen
 • Boomverlichting
 • Themaverlichting

 

Snelle levering

Wij hebben al veel ervaring in het leveren van custom made verlichting. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op levering. 

Lange levensduur

De ornamenten zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Ledverlichting geeft de sfeer in model en kleur. Hiermee hebben de ornamenten een lange levensduur.

 

Installatie, opslag, onderhoud en 24 uurs storingservice 

Wij verzorgen voor u het bevestigen van de ornamenten als ook het weghalen op de door u gewenste datum. Daarbij slaan wij de ornamenten voor u op in onze eigen loodsen. Indien gewenst, onderhouden wij uw ornamenten. Tevens bieden wij u een 24-uurs storingservice.

 

Specialist in custom made verlichting 

Wanneer een opdrachtgever ons het fiat geeft verlichting te ontwerpen en te realiseren gaan we aan de slag op onze eigen design-afdeling. Onze designers maken eerst schetsen om ideeën om te zetten naar een eerste visualisatie. De schetsen worden besproken met de opdrachtgever. Na goedkeuring worden de schetsen uitgewerkt in een concept-ontwerp. Dit ontwerp laat het beoogde model zien, de afmetingen en de te gebruiken led-kleur(en). Na ook hiervoor goedkeuring te hebben gekregen gaan we in onze eigen ontwikkel-afdeling aan de slag met de uitvoering van de ornamenten. Het is mogelijk dat wij voor u een prototype bouwen.

De diverse verlichtingen die u op de foto's van verschillende projecten ziet, zijn ornamenten die zijn samengesteld naar de wensen van de opdrachtgevers. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Light 2000 voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m.b.t. uw verlichting? Vul vrijblijvend het contact formulier in en één van onze professionals neemt vandaag nog contact met u op.

Projecten door ons gerealiseerd: Winkelstraten

 • Amsterdam staat er gekleurd op

  Hier ziet u een sfeervolle verlichting in de Leidse Dwarsstraat te Amsterdam...
 • venray verlicht

  In Venray ziet u verschillende ornamenten. Deze zijn een lust voor het oog. Het geeft een gezellige sfeer. De ornamenten die wij ontwikkelen worden desgewenst naar uw wensen vervaardigd.
 • Woonboulevard Spijkenisse

  De Woonboulevard in Spijkenisse wordt versierd met passende verlichting. Deze verlichting past precies bij het karakter van de boulevard.
 • Rotterdam kruiskade

  Deze kerstverlichting siert de Kruiskade in Rotterdam. De verlichting is bevestigd aan de daar aanwezige lantaarnpalen.
 • Vlaardingen Woonboulevard

  De Woonboulevard in Vlaardingen wordt vrolijk opgesiert met speciale verlichtingsornamenten. De ornamenten sieren de gevels van de panden aan de boulevard.
 • Breda Winkelcentrum

  Ook Breda is een stad vol licht. Wij mochten de verlichting een extra tintje geven door deze ornamenten te plaatsen. De staat wordt gesiert door overspanningen met een knipoog naar het wapen van Breda.
 • Diverse projecten

  Hier ziet u enkele verschillende projecten van feestverlichting. Ontworpen en gerealiseerd naar de wens van de klanten.
 • Custom made

  Diverse objecten, op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Wij kunnen per direct de door u gewenste objecten ontwerpen en vervaardigen. U hoeft dus geen weken te wachten op een proefobject en de uitvoering er van. Dit is onze kracht!!
1